• Marjan Spierings-Verkooijen: uw voeten in vertrouwde handen

  Ik ben Marjan Spierings-Verkooijen en sinds 2010 gediplomeerd pedicure met mijn eigen praktijk: Voetverzorgingssalon Voetique. Ik werk graag met mensen. Het geeft mij een goed gevoel om mensen van hun pijnlijke voeten af te helpen, zodat ze weer ‘pijnvrij’ lopen.

  In mijn praktijk merk ik dat mensen vaak te lang blijven doorlopen met pijnlijke voeten. Dat is jammer en onnodig.Een professionele pedicure kan klachten aan voeten verhelpen en voorkomen. Hoe eerder u zich laat behandelen, hoe beter. Het voorkomt dat de klachten erger worden.

  Na de basisopleiding, ben ik de mijzelf verder gaan specialiseren, en ben ik medisch pedicure. Zodat  ik ook de voeten van mensen met aandoeningen zoals diabetes, reuma of overige risicovoeten mag behandelen. Deze voeten hebben extra aandacht en zorg nodig. Ik ben aangesloten bij de landelijke brancheorganisatie Provoet, die onder meer bijscholing regelt. Daardoor blijf ik op de hoogte van de laatste inzichten en technieken voor voetverzorging.

  Uw voeten zijn bij Voetverzorgingssalon Voetique in vertrouwde handen.

 • Afspraak maken

  Heeft u pijnlijke voeten, diabetes of reuma, kunt u uw voeten zelf niet meer zo goed bijhouden of vindt u het fijn als uw voeten door een professionele pedicure worden verzorgd? Bel 0416-531763 of 06-30737801 of mail om een afspraak te maken. U bent van harte welkom!

  Contact