• Risicovoet

  Zogenaamde risicovoeten kunnen ontstaan bij mensen met ziekten als reuma en diabetes, door ouderdom of doordat mensen niet meer zo goed voor hun eigen voeten kunnen zorgen. Bij risicovoeten is de huid vaak dunner en er bestaat een grotere kans op complicaties.

  Behandeling

  Voor de verzorging van deze voeten is een speciale opleiding vereist. Het is van belang dat er extra secuur en met kennis van zaken wordt gewerkt. Een medisch pedicure is breed opgeleid, kent meer behandelingsmogelijkheden dan de basis pedicure en ze werkt volgens bepaalde richtlijnen en weet daardoor wanneer de klant moet worden doorgestuurd naar een arts. Er is een nauwe samenwerking met andere behandelaars zoals de diabetesverpleegkundige, de huisarts en podotherapeut. Deze behandeling wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekering. Meer informatie: ProCert

 • Afspraak maken

  Heeft u pijnlijke voeten, diabetes of reuma, kunt u uw voeten zelf niet meer zo goed bijhouden of vindt u het fijn als uw voeten door een professionele pedicure worden verzorgd? Bel 0416-531763 of 06-30737801 of mail om een afspraak te maken. U bent van harte welkom!

  Contact