• Schimmelnagels

  Een schimmelnagel is een hardnekkig probleem waar veel mensen last van hebben. De nagel is vaak verdikt, en/of  verkleurd. Hij kan afbrokkelen of (gedeeltelijk) loslaten.

  Schimmeldiagnostiek

  Bij een hardnekkige schimmelinfectie kan het raadzaam zijn om te laten onderzoeken wat er precies aan de hand is. Het kan namelijk  zijn dat de verdikte en/of verkleurde nagel niet door een schimmelinfectie veroorzaakt wordt. Om dit uit te sluiten kan er een stukje huid of nagel opgestuurd worden voor onderzoek. Dit gebeurt dan in samenwerking met het Radboud Ziekenhuis te Nijmegen.Als duidelijk is dat de problemen veroorzaakt worden door een schimmelinfectie kan er gericht behandeld worden.

  Behandeling

  De pedicure kan de nagel dunner frezen en adviezen geven voor het behandelen van de schimmelnagels. De behandeling van schimmelnagels is een langdurig traject. De nagels moeten met regelmaat dunner gefreesd worden en  dienen elke dag behandeld te worden, en niet te vergeten, de schoenen en sokken moeten ook behandeld worden.

 • Afspraak maken

  Heeft u pijnlijke voeten, diabetes of reuma, kunt u uw voeten zelf niet meer zo goed bijhouden of vindt u het fijn als uw voeten door een professionele pedicure worden verzorgd? Bel 0416-531763 of 06-30737801 of mail om een afspraak te maken. U bent van harte welkom!

  Contact