• Voetverzorgingssalon Voetique

  U kunt bij Voetverzorgingssalon Voetique terecht voor alle soorten pedicurebehandelingen. Of het nu gaat om een professionele verzorging of het verhelpen van pijnlijke kloven, ingroeiende  nagels of likdoorns.U kunt er rekenen op een zorgvuldige en hygiënische behandeling. Er is bovendien meer mogelijk dan u misschien denkt. Met bijvoorbeeld het aanmeten van siliconen hulpstukjes, ortheses, kunnen bepaalde pijnklachten snel worden verholpen.

  Eerste afspraak

  Het eerste bezoek aan Voetique begint met een anamnese. Hierbij worden u een aantal vragen over uw gezondheid gesteld. Het is van belang te weten of u bijvoorbeeld een bepaalde ziekte heeft, zoals diabetes, of dat u medicijnen gebruikt.Die gegevens worden vastgelegd in een persoonlijk klantensysteem. Ook de behandelingen staan daar in. Zo wordt precies bijgehouden hoe uw voeten er voor staan.Indien nodig wordt er een blauwdruk gemaakt, om duidelijk te krijgen waar bepaalde problemen vandaan kunnen komen.

  Risicovoeten

  Risicovoeten zijn voeten die extra aandacht nodig hebben, zoals  voeten bij ouderen, voeten bij spasmen, voeten van reuma patiënten of voeten van diabetes patiënten. Het doel van deze extra zorg en aandacht is het tijdig opmerken van veranderingen in voeten. Door hier alert op te reageren kunnen ernstigere problemen worden voorkomen. Bij Voetverzorgingssalon Voetique wordt nauw  samengewerkt  met huisartsen, praktijkondersteuners van huisartsen en podotherapeuten, mogelijk via een zorggroep. Het kan zijn dat uw behandeling wordt vergoed  door uw zorgverzekering. Er is dan wel een doorverwijzing van de huisarts nodig.

  Cosmetische behandelingen en massage

  Voor cosmetische behandelingen, zoals het aanbrengen van gelnagels of een combinatie van scrub, masker en massage van onderbenen en voeten, of na de pedicurebehandeling een heerlijke voetmassage, kunt u eveneens bij Voetverzorgingssalon Voetique terecht. Dus wilt u uw voeten gewoon eens een keer in de watten leggen, twijfel dan niet om een afspraak te maken.

  Behandelingen

  Onder het kopje ‘behandelingen’ kunt u lezen welke behandelingen er allemaal zijn en wat ze inhouden. De kosten vindt u terug onder het kopje ‘tarieven’. Of u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar is afhankelijk van uw verzekering. U kunt dit het beste zelf navragen bij uw zorgverzekeraar. Meer informatie daarvoor vindt u op ProCert   

 • Afspraak maken

  Heeft u pijnlijke voeten, diabetes of reuma, kunt u uw voeten zelf niet meer zo goed bijhouden of vindt u het fijn als uw voeten door een professionele pedicure worden verzorgd? Bel 0416-531763 of 06-30737801 of mail om een afspraak te maken. U bent van harte welkom!

  Contact